Trastuit Tavarits,

neljän kuukauden palkallinen 'loma' takana. Mikäs tässä on ollut olla X100 EUR kk-palkalla rentoutuen. Projektit loppui kui seinään ja firma kaatui pankkien syliin, 500mEUR lainat jäi. Toimitusjohtaja (insinööri) kertoi että 'liiketoiminta on kannattavaa mutta lainan hoitokulut (korot) veivät tuloksen tappiolle'.

Itsekin heti perustan kannattavan yrityksen, vaikka nakkikioskin, jos korkokustannukset eivät ole osa liiketoimintaa. Missä tota opetetaan? Uppsalassa vai? Syön sitten tuotot ja vaikka pankkiirin pääoman, tai syötän asiakkaille.

1990-luvulla Turun ekonomiopiskelijat halusivat lisää opintotukea kun raha ei riitä kuin riisiin ja tonnikalaan, muistaakseni riisi 6 FIM/kg ja tonnikala 30+FIM/kg, samaan aikaan peruna 0,99 FIM/kg ja kirjolohi <10 FIM/kg. No saahan sillä riisillä ja tonnikalalla tullitilastoon merkintöjä, ei saariston kirjolohi tai pohjanmaan peruna saa mitään aikaiseksi tullitilastoon. Turhaa varmaan niille ekonomeillekaan on puhua kauppa/vaihtotaseesta. Joku ravintotieteilijä varmaan osaa laskea ravintoarvon J/FIM, en nyt kuitenkaan usko 3x kertaisen tonnikalan sisältävän 3x enemmän ravintoaineita. No kykynsä kullakin, miten se meni se juttu lusikasta ja kauhasta?

Töitä on haettu OLK3sta Pietarin kautta Kasakstaniin, ei oo vielä tärpännyt

Rakentavaa uutta vuotta 2010